Re: Lavis in the air ! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäJukka-62 => Golfin FAQRe: Lavis in the air !

#487115 Ilmoita asiaton viesti

Lavantauti kirjoitti: (8.10.2008 9:31:45)

-no eagle- kirjoitti: (8.10.2008 9:10:07)

Aiemmin tällänen rullittaminen kasilla ( kun sileetä kovaa väylää edessä ja greeni ) vei pallon aina metrin kahden päähän lipusta..nyt on uusilla stagoilla tatsi täysin kateissa ton tyyppisissä lyönneissä.

Kyllä sulla Jukka näköjään Ruukissa oli selkä oikein tositositosi jumissa ja aivan älyttömän iso univelka, kun mun muistaakseni ei yleensä vielä eka puttikaan vienyt palloa 2 metrin päähän lipusta.

No toi on nyt sen tuulen ansiota ja flunssa melkein ohi..pientä köhää vielä.

Joo se kaksi yöpymistä ennen kisaa ilman unta ja autolla hesan kautta Ruukkiin vei kyllä virtaa ja sai selän tunnottomaksi ( varsinkin se ylitreenaaminen strong vartisella 2 H:lla sai koko selkärangan resonoimaan pahaenteisesti ), muttei tämä peli pistemäärällisesti ole vieläkään sen parempaa..mä en ymmärrä miksi melkein kaikki rautalyönnit lähtee fadena, mutta driveen saa drawn..eikö juuri reguvartisilla mailoilla pitäis tulla hookkia ?

Mä oon ihan kohta lähdössä hakeman Hekkaselta jotkut räätälöidyt stiffivartiset Maltbyt jotta saan ainakin uskoa noihin rautakepukoilla lyömiseen..ottasko se vaihdossa reguvartiset VIP: t ?