Re: Laviksen svingiremontti – L - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluLaviksen svingiremonttiRe: Laviksen svingiremontti – L

#229607 Ilmoita asiaton viesti

Lavantauti kirjoitti: (28.8.2008 20:29:46)
Veikkaisin että bäkärissä paketin ulostuonnin vaikeus johtui ainakin osittain siitä, että vasen kyynärtaive osoitti setupissa melkein suoraan oikealle! Huonon reson kamera (+ hihat blokkaa vision) ei sitä näytä ja mä en sitä ollu tajunnu ennenku tänään, tai sitten kyynärvarsi on pikkuhiljaa sulkeutunut kompensoidakseen jotain tai vahvan gripin kääntämänä..

Kävin rundin (..ja Januzilta voitetun lonkeron, hahaa!) jälkeen pihalla tihkusateessa huitomassa. Vaimo pyöritteli sisällä päätään..

Avasin vasenta käsivartta, about samaan asentoon ku 5 fundamentalsissa neuvotaan (eli molempien käsien kyynärluut osottaa lonkkiin)ja a’vot, lyöminen ja varsinkin taaksevienti muuttui perkeleen paljon luontevammaksi ja sain mailan hyvin lähtemään ns. ulkokehälle verrattuna käsiin…

Rintalihasten (jos niitä on; jos ei, niin sitten kuvitteellisten sellaisten) ’puristaminen yhteen’ hauisten (jos niitä on; jos ei, niin sitten kuvitteellisten sellaisten) sisäosilla on ihan hyvä keino. Vahvistaa ajatusta kompaktista setupista (vrt. tuo 5 fundamentals) ja edesauttaa ’kädet lähekkäin’-paketin aikaansaamista.

Mulla on miljoona omenaa pihalla, enkä ehdi korjaamaan niitä veks, joten tuu tänne mätkii niitä kompostiin. Saadaan vaimosi kaveriksi mun naapurikin pyörittelemään päätään…