Re: Lasikatto - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#206926 Ilmoita asiaton viesti
pjs

Lähipelin harjoittelemisen tärkeyttä (tuolla tasolla) on siinä mielessä fiksua korostaa, että sen harjoitteleminen on aika helppoa eikä välttämättä vaadi edes kauhean paljon ohjausta (esim. prolta). Enemmän viitseliäisyyttä ja sitoutumista.

Sen sijaan jos haluaa merkittävästi panostaa svingiin ja saada sitä kautta huomattavaa kehitystä, joutuu satsaamaan asiaan enemmän ja pitkäjänteisesti (ellei sitten svingissä satu olemaan vain jokin tietty virhe, jonka saa korjattua jollakin quick fixillä).

Jos haluaa säännönmukaisesti (eikä vaan silloin tällöin ’hyvänä päivänä’) pelailla seiskalla alkavia tuloksia, alkaa lyöntipituus ja etenkin sektorin kaventuminen (pallot useammin pelissä) tulla enemmän kuvioihin mukaan. Mutta ainakin avarammilla kentillä singeliksi pääsee ilmankin.

Ei siinä, jos svingi on jo valmiiksi kohtalaisen hyvässä kuosissa, oikealla tekemisellä kohtalaisen vähäisetkin parannukset voivat saada merkittävästi hyvää aikaa. Viime kaudella itse tosiasiassa rämmin HCP 10-15 tulostasolla, tänä vuonna muutamien aika yksinkertaisten muutosten jälkeen toistettavuus on parantunut ja mittaa tullut lisää joka mailaan (pl. wedget) noin 15-25 metriä; se on auttanut todella paljon ja tältä osin lyönti on HCP 5 tai jopa vähän alle -tasoa.