Re: Lakiston takaysi – remppa vai ei?Re:KL - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLakiston takaysi – remppa vai ei?Re: Lakiston takaysi – remppa vai ei?Re:KL

#436024 Ilmoita asiaton viesti
KL

Kapu kirjoitti: (9.12.2011 17:26:31)
Oletko KL sitä mieltä että jonkun olisi pitänyt kokouksen jälkeen illalla kirjoittaa nettiin miten siellä äänestettiin? Kuitenkin seuraavana päivänä, eli tänään se on etusivulla kaikkien luettavana.
No ainahan sinun pitää jostain narista. Eipä sinua kyllä kokouksessa näkynyt.

Lähinnä olen ollut tyytymätön siihen, miten huonosti jäsenistölle tarkoitettu materiaali löytyy seuran sivuilta. Vertailukohtana olen pitänyt Golf Talman sivuja, joita ihan oikeasti päivitetään ja jäsenistön materiaali löytyy kivuttomasti.

Kokoukseen en joutanut eikä se olisi seuran tiedottamisen tasoa mitenkään muuttanut. Itse olen saanut kaiken sen tiedon mitä olen tarvinnutkin, mutta se on mielestäni vaatinut turhan suuria ponnisteluja, kaiken kun olisi helposti (??) voinut lukea jäsenistölle tarkoitetusta materiaalisalkusta. Siellä voisi olla vaikkapa kokouskutsut, jäsenluettelo, kokousten pöytäkirjat, jaostojen kokousten pöytäkirjat, LookInGolf-lehti, jne., ylipäätään kaikki se, mitä seurassa sisällä jäsenistölle julkisesti tapahtuu. Kovin on vanhanaikaista lähettää asioita postitse tallentamatta niitä seuran jäsensivustolle.

Ilman narinaa ei ole kehitystä. Olennaista on, että narisijalta tulee konkreettisia parannusehdotuksia.