Re: Ladyt kehnoa peliseuraa? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLadyt kehnoa peliseuraa?Re: Ladyt kehnoa peliseuraa?

#479440 Ilmoita asiaton viesti

Jamasa kirjoitti: (21.5.2007 12:16:47)
Piru kun olisi rahaa ylimääräistä, niin tekisin kentän jossa ei saa liian nopeasti pelata. Ja tämä kenttä olisi sitten vaan sellaisille joilla ei olisi kiire mihinkään…ehkäpä yksi kenttä riittäisi ja sekin taitaisi mennä konkurssiin alta aikayksikön :). Vai löytyisikö pelaajia tälläiselle kentälle missä rundi ei kestä alle viittä tuntia?

Miksi tällaista kuhnailukenttää pitäisi erikseen rakentaa kun maa on jo niitä pullollaan. Ainakin Etelä-Suomen kenttien viikonlopun lähdöissä klo 9-18 välillä on nykyään turha edes uneksia alle 4 tunnin kierroksesta. 5 tuntia taitaa olla lähempänä keskiarvoa ja silti näyttää hyvin löytyvän pelaajia näille kentille.

Jos Jamasasta näyttää joskus uhkaavasti siltä, että oma kierros meinaa sujahtaa alle 5 tunnin, ei muuta kuin seuraavalle tiiauspaikalle tai väylän reunaan odottelemaan ja ohituslupaa antamaan perässä tuleville seurueille.

Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että joku haluaa viettää golfkentällä 5 – 6 tuntia, kunhan tajuaa jouheasti päästää perässä tulevat nopeammat pelaajat ohi. Tilanne on sama jos haluaa käyttää ajomatkaan Helsingistä Jyväskylään yli 5 tuntia. Tämä on tietenkin ok, kunhan ei tarkoituksellisesti tuki ohituskaistoja / -paikkoa siten, että normaalia ajonopeutta ajavien matkanteko tästä kärsii.