Re: Ladyt kehnoa peliseuraa? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLadyt kehnoa peliseuraa?Re: Ladyt kehnoa peliseuraa?

#479409 Ilmoita asiaton viesti

senior kirjoitti: (22.4.2007 16:41:40)
Allekirjoittanut ei peliaikaa varatessaan koskaan kysele ketä ryhmään kuuluu; naisia vai miehiä; punaisilta, keltaisilta vai valkoisilta pelaavia.

Tänä keväänä on reikiä tullut pelatuksi yhteenlaskien 10 täyden kierroksen verran ja kutakuinkin jokaiseen lähtöön on siunaantunut ainakin yksi nainen. Kuitenkaan koko aikana en ole vielä nähnyt yhdenkään ladyn vaivautuvan kumartumaan korjatakseen pallon alastulon greenille jättämää vauriota.

Viime kierroksellani korjasin yhdeltä ainoalta greeniltä 12 kpl aivan tuoreita alastulojälkiä, muilta greeneiltä tapojeni mukaisesti aina muutaman. Ladyjen kädessä en nähnyt greenihaarukkaa kertaakaan.

Arvosteluni tueksi otan 22 -vuotisen pelikokemuksen, jonka tulokset ovat samansuuntaiset. Tässä tärkeässä asiassa on syytä toki miehissäkin, mutta miehet noudattavat tätä perus-etiketti -velvollisuutta suhteessa 9 : 1 ladyjä paremmin.

Tehdäänpä parannus tässä epäkohdassa kaikki yhdessä; rouvat ja herrat sillä viime kädessä se koituu omaksi iloksemme ja hyödyksemme seuraavilla kierroksilla.

Jyrkkä ehkä.

Itse taas olen omaksunut ajatuksen ,notta kyllä miehet enemmän jättävät jälkensä korjaamatta mitä naiset. Toki naiset käyttävät greenihaarukkaa miehiä vähemmän, mutta en ole mikään järjen ja päättelykyvyn Mozart, korkeintaan George B, mutta silti väittäisin ymmärtäväni mistä tuo johtuu. Naiset pääsääntöisesti ovat hyvin paljon miehiä lyhyempilyöntisiä ja pelaavat enemminkin hauskaa pitäekseen, joka taas johtaa siihen että putkiaivo näkee silmissään vain mahdollisimman alhaisen tasoituksen, joka taas johtaa siihen, että miehet varmaan treenaavat enemmän tosissaan, mitä naiset, joka taas johtaa siihen (läählääh…koska tämä virke loppuu että saa hengittää sisäänkin päin) että naiset lähestyvät greeniä huomattavasti lähempää, joka taas johtaa siihen että varsinkin reijät kyllä ovat sellaisia, että vaikka itse aina koitan etsiä ja paikkailla muiden reikiä jos ensin satun paikalle, harvemmin niitä löydän (PFFFFF !).

Miespelaajat taasen… Meriteijon greenit oli pari viikkoa sitten kuin pallokonekiväärillä ammuttuja, enkä kyllä kentällä montaa ladyä nähnyt. Kymmeniä miehiä kyllä ,notta tuohon laskukaavaan en kyllä voi yhtyä. Tosin olenkin vain Gerge B, joka nyt ei muutenkaan mistään mitään ymmärrä, että silleen tietysti…