Re: Ladyt kehnoa peliseuraa? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLadyt kehnoa peliseuraa?Re: Ladyt kehnoa peliseuraa?

#479393 Ilmoita asiaton viesti
KL

Minä olen selvästi pelannut liian vähän golfia, koska seuraani ei koskaan ole osunut tuommoista ’leidiä’. No, pelivuosia on takana vasta 15 ja kierroksia noin 600, joten kokemus ei ole niin valtavan pitkä minullakaan. Joskus tulen miettineeksi, että kuinka monen eri ihmisen kanssa olenkaan golfia pelannut? Heitä on varmasti satoja, muttei sentään tuhatta, usein tulee kuitenkin pelattua tutussa seurassa, tosin samaan lähtöön melkein aina mahtuu tuntemattomiakin.

Varsin harvoin samaan lähtöön osuu joku ’epämiellyttävä’ tyyppi. Epämiellyttävä on lainausmerkeissä, koska arvio on tietenkin minun omani ja jos koen jonkun henkilön epämiellyttäväksi, syy saattaa olla minussa yhtä hyvin kuin hänessä (vrt. Pappa Tykin elämänviisaus). Niissä tilanteissa olen katsonut viisaimmaksi pysytellä enemmän omissa oloissani tai keskittyä niihin muihin saman lähdön pelaajiin tässä sosiaalisessa puolessa. Peliini pyrin keskittymään aina, joskus jopa sen sosiaalisen puolen kustannuksella.

Yksi kotiseurani jäsen tulee mieleen, kun puhutaan ’kälättäjistä’. Kyseinen henkilö ei ole ’leidi’ eikä edes nainen, muta hän puhuu miltei taukoamatta. Onneksi hän puhuu niin hiljaa, ettei se häiritse eikä sanoistakaan saa selvää. Ikävä kyllä hän on lisäksi huonokuuloinen, joten jos hänelle jotakin yrittää sanoa, on se aina sanottava vähintään kahteen kertaan, ensin hänen oman puheensa katkaisemiseksi (koska taukoa on turha odottaa) ja sitten asian kuulluksi ja toivottavasti ymmärretyksi saattamiseksi.

Itseni tuntien olen päättänyt olla pelaamatta ko. henkilön kanssa, jos vain voin sen välttää. En siksi, että henkilö olisi epämiellyttävä, vaan siksi, että oma sosiaalinen minäni on riittämätön ymmärtämään häntä ja nauttimaan hänen seurastaan. Syy on siis minun eikä hänen.