Re: Ladyt kehnoa peliseuraa? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLadyt kehnoa peliseuraa?Re: Ladyt kehnoa peliseuraa?

#479389 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

ruusunen kirjoitti: (18.4.2007 17:52:56)

Lobbi kirjoitti: (18.4.2007 0:56:36)

nää ns. ladyt tulee hakemaan aihetta millä leijua tee kutsuilla. eli kysymys on nyt siitä mitä golffilta lähtee hakemaan. hyvä esimerkki on naistoimikunta, koska kun tarkemmin ajattelee eihän se oikeestaa golffii liity mitenkää, kaiken maailman kakkukestejä jne. ONNEKSI on myös naisia, jotka ottaa lajin vakavasti ja keskittyy golffiin juuri sen vaatimalla tavalla. Riispekt

Kyllä taitaa enemmistö olla tällä kannalla.

Väitän, että ’Leidit’ ovat TABU, koska miehet eivät uskalla kouluttaa/opastaa vaimojaan etiketttiin ja sääntöihin = yhteinen vapaa-aika häviää olemasta.

Uskon, että moni ’Leidi’ sekä ’Leidin’ mies seuraa keskustelua tunnistaen pariskunnan tunnusmerkit. Kannanottjat ovat vain niitä, jotka kärsivät ilmiöstä. Kuten minä.

Olen pelannut mm. Virossa, Ruotsissa, UAEssa, jne. Jostain syystä vain Suomen kentillä olen tavannut ’Leidejä’.

Kertooko tämä enemmänkin +35vee suomalaisten naisten vaikeasta nykytilanteesta?

Voivat ne miehet liikaakin opettaa. Itselläni pahin tähän asti samaan ryhmään sattunut pelaaja oli mies, joka kommentoi ja avusti vaimonsa joka ikistä lyöntiä ja tekoa kierroksen aikana. Vaimo vain hymähteli ja pelasi paljon parempaa golfia kuin miehensä. Kommentointi oli niin typerää että itseltä meinasi mennä hermot, kommentoijan vaimo kuitenkin lopetti ensimmäisen ysin jälkeen joten miehen puheet loppuivat onneksi siihen. Miehen viimeinen toivotus oli ’…että kannattaisi nyt mennä sinne puttigriinille eikä vaan kahvilaan lorvimaan.’ Tämäkin kommentti esitettiin aivan vakavalla naamalla, vaikka vaimo oli putannut selvästi miestään paremmin.

Nuorien pelaajien harvinaisuus golfkentällä on kyllä sääli. Harvassa ovat kerrat jolloin samaan ryhmään on sattunut edes suurinpiirtein samaa ikäpolvea oleva, ellei sitten kyseessä ole ollut omaan kaveripiiriin kuuluva. Jos joku teistä muista nuorista pelaa Pickalan suunnalla niin sitähän voisi vaikka sopia yhteisen lähdön tässä kevään aikana.