Re: Ladyt kehnoa peliseuraa? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLadyt kehnoa peliseuraa?Re: Ladyt kehnoa peliseuraa?

#479343 Ilmoita asiaton viesti

Nyt osuit naulankantaan jjjj.

Olen kärsinyt näistä ’Leideistä’ jo vuosia. Perustyyliin kuuluu: etiketin laiminlyönti, sääntöjen heikko tuntemus, jatkuva lyöntien kommentointi ja yleinen pälinä. Miksi he tulevat kentälle aviomiestä miellyttääkseen ja terrorisoivat kaikkien kierrosta?

Eräskin kehoitti draivaamaa seuraavien niskaan, että oppivat pitämään reipasta vauhtia. Itse ’Leidi’ kaiveli eväitään ja pallojaan pusikosta vähän väliä minuuttitolkulla.

Harjoittelu ei heitä kiinosta, vaan tärkeämpää on morjestella tutut klubilla ja syödä 4-tuntisen raahautumisen jälkeen rasvainen lounas (mieluiten club sandwich) kaljan kera.

Pari kertaa olen osunut 25-30 vuotiaiden leidien seuraan ja parempaa kierrosseuraa sai hakea… Händärit tais olla kympin paremmalla puolella, ja se näkyi myös muussa olemisessa. Läppä lensi, ja omille vain mogille kikatettiin.

Ihmettelen, että miesten käytöstapoja aina arvostellaa ja siunaillaan, mutta etiketin tuntemuksen puute naispelaajilla on uskomaton juttu. Ovea vaaditaan avattavaksi, mutta kentällä ’Leidit’ viisveisaavat etiketistä. Miksi näin? Eikö greencard kursseilla paneuduta muuta kuin svingiin?

Kotimaan kentistä pahimmat ylilöynnit ovat osuneet kohdalleni Mastersissa, Ringsidessä ja Talmassa.

Odottelen kauhulla tämän pitkän kauden traumaattisia kierroksia…