Re: Ladykapteenin ja naistoimikunnan toimenkuvat ? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLadykapteenin ja naistoimikunnan toimenkuvat ?Re: Ladykapteenin ja naistoimikunnan toimenkuvat ?

#490331 Ilmoita asiaton viesti

Laitin tämän keskustelun alulle siksi, että oman seurani Ladykapteeni ei mielestäni milläänlailla puolusta paikkaansa. Hän ei osallistu naistoimikunnan tehtäviin ja kun jotain järjestetään, hän saapuu paikalle viime hetkellä – miehensä kanssa.

Viimeksi naisten tiistaina (joka toinen tiistai) hän tuli pelaamaan heti naisten lähtöjen perään miehensä kanssa – ei siis edes osallistunut naisten iltaan. Olimme kaikki suut ammollaan ….!

On pyydetty sääntö- ja teemailtoja, mutta pyynnöt eivät mene perille ! Ladykapteenimme puhdisteli viimeksikin vain pallojaan pesulaitteessa, vaikka muut ryhmäläiset juttelivat muidenkin kanssa…. olisin esitellyt hänellu uuden miesjäsenen, mutta häntä ei ilmeisesti sellainen kiinnostanut. En ole kuullut hänen koskaan olleen aktiivisesti (=lue omaaloitteisesti) yhteydessä kehenkään uuteen naisjäseneen puhumattakaan, että hän olisi vapaaehtoisesti pelaamaan jonkun uuden ihmisen kanssa. Ja meitä on monia, joille hän ei suo avointa ystävällistä tervehdystään….

Käsittääkseni Ladykapteenin tulisi olla ulospäinsuuntautunut ja muita mukaansa houkutteleva nainen. Seuramme Ladykapteeni on ottanut niin monta hernettä nenäänsä, että ehkä hänen on tänään mahdotonta enää niistää niitä ulos ! Ainakaan hän ei missään nimessä ole edesauttamassa käynnissäolevaa osakeantia. Kaikki nuoret jäsenet menevät pelaamaan muualle, sillä meillä ei ole toimintaa – etenkään naisille.

Ajatellen koko seutan toimintaa mielestäni olisi parempi lakkauttaa tässä vaiheessa koko Ladykapteenin toiminta ! Kun asiat kehittyvät ja mukaan tuleen uusia ihmisiä, voisi ladytoiminnankin käynnistää uusiksi. Nyt kukaan ei uskalla lähteä vetämään mitään toimintaa (kirpputoria golfvälineiden osalta tai pelimatkoja jonnekin) tai projektia pelätessään aiheuttavansa riitaa. Nykyinen Ladykapteeni toimii ehdottomasti kaikenlaisen toiminnan estäjänä eikä minkäänlaisen toiminnan edistäjänä.

Mitä te suosittelisitte tällaisessa tilanteessa ????