5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluKytäjälle kansainvälisesti uraa uurtava valmennuskeskus!Re: Kytäjälle kansainvälisesti uraa uurtava valmennuskeskus!

#214272 Ilmoita asiaton viesti

benny hååkkan kirjoitti: (9.3.2012 23:14:29)
Juko osuu tossa kohtaa naulan kantaan eli tää Pena ilmeisesti halus nimenomaan puuttua vaan noihin ylisanoihin. Uskooks noita erkkikään. Sähän alat Juza höpöttään heti että noi jannut on ’parasta mitä Suomessa on ollut tarjolla’. Juza hei, se sana on kansallinen (=Suomessa), mut tää Pena ja varmaan moni muukin luki, että kansainvälisesti (muu maailma ku Suomi) uraa uurtava keskus. Näitä höpötyksiä, kun on seuraillut niin sanoisin Pentti ystävällisenä neuvona, että lähde kuule vetään kysymystes kanssa tältä palstalta hyvän sään aikaan. On vaan kato tiettyjä asioita ja ihmisiä mitä ei kannata tässä jumalan hylkäämässä golfmaassa alkaa kyseenalaistaan. Mee sinne ts:n perässä toiselle saitille tai seuraile pappa sivusta näitä tai talousjuttujas. Bon voyage sanois Nykäsen Matti
Ps. Asiaa Juko, toi horiseva sumopainija vois pallilla kuiskata pari kaveria kumoon

Ja tätä kommenttia varten piti oikein uusi profiili luoda? Koitin kyllä kommentissani vastata tuohon otsikkoon. Ilmeisesti tämän forumin tarkoitus on nyt sitten kuitenkin jotain muuta kuin asiallinen keskustelu. Itse en ainakaan muuten tiedä löytyykö jostain (siis suomen ulkopuoleltakaan) edes jotenkin lähellä heidän konseptiaan olevaa valmennuskeskusta. Kaikki yleensä keskittyvät lajivalmennukseen.