Re: Kytäjällä kenttä upeassa kunnossa. Suurimmalla osalla mitä sattuu. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKytäjällä kenttä upeassa kunnossa. Suurimmalla osalla mitä sattuu.Re: Kytäjällä kenttä upeassa kunnossa. Suurimmalla osalla mitä sattuu.

#490529 Ilmoita asiaton viesti

On se kyllä kumma , jos joku mainostaa jotain kenttää, tai on vain ainoastaan tyytyväinen omiin valintoihinsa pelipaikan suhteen, niin otetaan välittömästi herne nenään. johtunee varmaan siitä, että nyt sattumoisin on kyseessä suht arvokas kenttä, jolle meillä kaikilla ei ole välttämättä mahdollisuutta mennä pelaamaan ainakaan vakijäsenenä.
Asian toinen käätöpuoli on se, että kuitenkin nämä kovimpaan ääneen ’mainostamisesta’ purnaajat katsovat läpi sormien, kun joku päivittäin mainostaa omaa mailanrakennusbisnestään, jota he itse kutsuvat vain ’harrastukseksi’. Tietysti on hienoa, että joku kertoo täällä ihanassa iternetissä draivereiden tuntumasta ja lyönnin muokattavuudesta kahdenkympin händärillä.

Vetäköön tästä jokainen omat johtopäätöksensä, tai vaikka herneet nenuun, mutta Kytäjä on kyllä aivan loistavassa kunnossa ja yksi Suomen hienoimpia kenttiä.

PS. en ole Kytäjän osakas, vaan persaukinen pelaaja, jolla on varaa käydä Kytäjällä pari kertaa vuodessa gf-pelaajana.