Re: Kuuluuko senioritoiminta liitolle? - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKuuluuko senioritoiminta liitolle?Re: Kuuluuko senioritoiminta liitolle?

#450007 Ilmoita asiaton viesti

pöljä kirjoitti: (24.3.2011 18:12:34)

jyrkkä kirjoitti: (24.3.2011 17:01:53)

Hyvä Chip
Joskus tuntuu että liitto säästää, toisaalta jäsenmaksu yli 9000 jäsenen Golfliiton alaiselta seuralta jää saamatta. Toki jos tästä on sovittu niin ei kummastakaan toimintamallista ole tiedotettu selkeästi. Näin äkkiseltäänhän Liitto ei senioriasioita hoitele lainkaan vaikka 40% jäsenistä on senioreita. Joten kyllähän tää liiton toiminta yhtä seuraa tukevana ihmetystä herättää.
Sääntöjen tuntemus ja soveltaminen on golfissa ja järjestötoiminnassa tärkeää sovun ja yleisen luottamuksen takia ja näin hieman kärjistetty tungetteleva kysymys. Eihän palkinnon tavoittelu (vrt.rahan säästö) saa ohjata sääntöjen tulkintaa….

Etkö Jyrkkä todellakaan tajua, että nämä seniorit maksavat jäsenmaksun MYÖS omaan kotiseuraansa! Ja tämä senioriliiton jäsenmaksu 25 € menee tälle senioriliitolle.
En todella ymmärrä. mikä Sinua tässä senioriasiassa vaivaa.
Jos vaivautuisit tutkimaan asiaa hiukan tarkemmin esim. viestiketjussa annetuissa linkeissä, voisit ehkä ymmärtää.

Miten täällä saa sellaisen vaikutelman että ’Jyrkällä’ ei hissi nouse ihan yläkerroksii, tai jos joku soittaa ovikelloa niin kukaan ei vastaa puhelimeen.Toinen vaihtoehto on et ei oo muuta tekemistä ku koittaa ärsyttää ja provoilla.

Nyt korkki tiukasti kiinni, laske kissa pihalle. Tutustu noista linkeistä asiaan ja totea että jokainen SGS:n jäsen on myös jäsen ikiomassa kotiseurassaan (normaali, lähi tai etäjäsen) ja maksaa ’lakisääteisen’ jäsenmaksun ja senlisäksi sen SGS.n jäsenmaksu jolla tuo kaikki kaunis ja hyvä kustannetaan.