Re: Kun tarpeeksi kaverin kanssa pohtii - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötKun tarpeeksi kaverin kanssa pohtiiRe: Kun tarpeeksi kaverin kanssa pohtii

#291194 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (8.4.2009 17:01:58)

Rauski kirjoitti: (8.4.2009 16:49:36)

KL kirjoitti: (8.4.2009 16:33:03)

husso kirjoitti: (8.4.2009 16:21:59)
Mun ajatuskulku menee seuraavasti: ei ole enää väliä sillä onko tähdännyt, ottanut lyöntiasennon tms määritelmien mukaiset toimenpiteet, sillä faktahan on että ’pelaajan tarkoituksena oli lyödä palloa ja hän on lyönyt palloa’. Alaspäin/eteenpäin suuntautuva mailan liike (=lyönyt) ja ei pysäytä lyöntiään tarkoituksellisesti ennen palloa (=siis todellakin on lyönyt). Tämän perusteella siis tulee korttiin yksi lyönti.
Rankkuja? Hmm…KL:n vastaus ei koske tätä tapausta, sillä pallo liikkui lyönnin aikana (ei adressin jälkeen). Osu tai ei niin palloa lyötiin ja pallo meni kuppiin, joten ei rankkujakaan. Ei muuta kuin seuraavalle tiille.

Rauski, meneekö oikein?

Melkein väittäisin että menee, jos ei jostain löydy vapautusta sille että pelaaja ei voinut osua liikkuvaan palloon koska se putosi reikään lyönnin aikana:)

Eli lopputulema on, että pelaajan tuloskorttiin merkitään ko. reiän tulokseksi siihen reiän reunalle lyötyjen lyöntien lulkumäärä + 1 ?

joo..tai siis ehkä ei….melko varmasti….jos kuiteski….mitä helvettiä….eiku ei sittenkään….no jos ja ei ehkä…mistä hitosta tätä voi tietää varmasti….mutta ongelma on ratkaistu, mä julistan kovalla tuulella pallon olevan pelaamattomassa paikassa 3 senttiä reiästä ja meen lyömään edelliseltä lyöntipaikalta niin ongelma on ratkaistu….mut vaan jos tuuli on tyyntyny….hemmetin säännöt! Ai mut saako sen ottaa kiinni jos tuuli sitä liikuttaa ennen putoamista reikään, no jos ei niin julistan sen pelaamattomaksi paikassa reiässä, no ei perhana eihän sitä kai voi tehdä enää kun pallo on reiässä, eikä ehkä ihan järkevääkään tai sit on….nyt on päivä pilalla…