Re: Kummallista kitinää. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäRyyppy viinaaRe: Kummallista kitinää.

#522478 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Olen parin viimeisimmän kirjoittajan kanssa samoilla linjoilla. Mä en oikeasti tajua miten te kanssagolfarit jaksatte kitistä niinkin turhasta asiasta kuin birkkupullosta.

Vaikka olen pelannut vasta vajaa vuoden, olen kiertänyt kymmeniä kierroksia sellaisissa seurueissa joissa on ollut 1-2 ’tuntematonta’ mukana. Vain yhden ainoan kerran joku on tarjonnut huikan pullosta. Silloinkin kyseinen vanhempi herrasmies teki birkun ekalla väylällä ja kertoi seuraavalla tiillä, että pullossa alkaa jo olla melkoista vuosikertakonjakkia. Tarjosi siemauksen kaikille, kaverini ei halunnut – ja hänelle ei todellakaan tyrkytetty tms. Oli ainakin mulle itselleni ihan kiva kokemus, nyt sekin on nähty. Ja näen mielelläni uudestaankin.

Vaikka olenkin alunperin itä-helsingistä (:)), niin bägistäni ei silti löydy pulloa. Joskus on tullut ennen peliä juotua olut klubilla, joskus toisella kertaa taas vaikkapa 1-2 olutta kierroksen aikana. Lähes aina olen kuitenkin kiltisti vesilinjalla kentällä.

Tiikaljat tarjoan mielelläni kavereille. Tuntemattomat joskus mainitsevat aiheesta (yllättäen epäonnistuneen avauksen jälkeen), mutta kukaan ei ole koskaan moisia erikoisemmin perännyt. Enkä koskaan ole tuntemattomalle tarjonnutkaan – enkä keneltäkään pyytänyt.

Joskus seurueessa on pelannut näitä jo mainittuja tuntemattomia, jotka ovat juoneet 3-4 olutta rundin aikana. Jos joku juo olutpullon tunnissa, niin se ei todellakaan vaikuta useimpien suoritukseen mitenkään.

Jos ette kestä pelata tuntemattomia seurueessa, niin menkää pelaamaan neljän kaverin porukassa. Sillä noista selviää. Kilpailut ovat tietty toinen asia, mutta niissä sopimattomasta seurasta voi valittaa järjestäjille. Turha se on täällä kitistä.

Ehkä mulla on käynyt vain hyvä tuuri, mutta omat pelikaverit ovat lähes poikkeuksetta olleet asiallisia. Mutta tokihan se on kiinni myös omasta asenteesta…