Re: Kultakortti - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Kultakortti

#442241 Ilmoita asiaton viesti

isoveli kirjoitti: (29.12.2011 16:11:15)
Ei yksi korttisysteemi mitään ratkaise,mutta onneksi löytyy ideanikkareita, jotka vievät asioita oikeaan suuntaan. Jarrumiehiä ja valittajia aina riittää!
Tämähän lienee ihan vapaaehtoinen valinta. Älkää nyt hyvät ihmiset vaan luottako mainittuihin ’pörssitietoihin’.

Ideat ovat tervetulleita. Olennaisin ratkaistava asia kenttien, yhtiöiden, seurojen ja koko lajin hyvinvoinnille on miten kasvatetaan Suomessa pelattavaa kokonaiskierrosmäärää ja kierrosmäärää/pelaaja. Kenttäyhtiön näkökulmasta tämän lisäksi olennaista on, että kierroksen keskihinta on riittävä hoitokulujen kattamiseen. ´

Minusta paras idea tähän olisi, että kenttäyhtiöt toteuttaisivat yhdessä palveluportaalin, jonka kautta eri kentiltä pystytään varaamaan vieraspelilähtöaikoja joustavalla hinnoittelulla. Kun on tilaa, niin hinta on edullisempi ja kun ei ole tilaa, niin hinta on kovempi. Houkutellaan niitä pelaajia kentälle, jotka eivät ole osakkaita niille kentille, missä osakkaita ei ole riittävästi tai kapasiteettia on käyttämättömänä.

Ne kentät, jotka vieraita eivät kaipaa hinnoittelevat itsensä riittävän korkeaksi.

Kultakorttihan periaatteessa mahdollistaa oman kentän hoitokulujen säästymisen ja kuormituksen siirtämisen muille kentille 7×18 kenttää eli 126 kierrosta 150 euron lisähinnalla eli reilu euro per kierros.

Olen kahdessa aiemmassa viestissä todennut, että kultakortti on näiden 19 kentän osakkeenomistajan näkökulmasta ihan hyvä tuote. Näiden kenttien ulkopuolelta asiaa katseltuna näyttää toisenlaiselta. Ihan omaan napaan katsoen toivon, että kotikenttäni ei moiseen mene mukaan.

Mitä tulee ’pörssitietoihin ja niidenn luotettavuuteen’, niin on selvä, että ne eivät kerro täydellistä totuutta. Barometrina niitä voi pitää eli kertovat suuntaa mihin suuntaan mennään.