Re: Kultakortti - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Kultakortti

#442231 Ilmoita asiaton viesti

Kultakortti on varmasti hyvä ratkaisu joillekin, mutta ymmärrän hyvin miksi esim. Keimola, Talma, Vuosaari, Peuramaa tai Master eivät ole mukana systeemissä. Kuluvan vuoden aikana niiden osakkeilla on ilmennyt edes jonkinlaista kysyntää (useampi ostoilmoitus). Jos ne olisivat Kultakortissa, niin niiden osakekauppa tyrehtyisi täysin, kun näiden halpisosakkeiden ostajat ryntäisivät kultakortteineen pelailemaan.

Helsingin keskustasta löytyy alle tunnin matkan päästä 10 kultakorttikenttää.
3. Gumböle Golf (23 min)
5. HillSide Golf & Country Club (54min)
6. Hirvihaaran Golf (49 min)
7. Hyvinkään Golf (42 min)
9. Kotojärvi Golf (51 min)
10. Kurk Golf (42 min)
14. Nurmijärven Golfkeskus (51 min)
15. Porvoo Golf (43 min)
19. Suur-Helsingin Golf (34 min)
20. Tuusulan Golfklubi (33 min)
Ajoaika Helsingin keskusta – golfkenttä (google reittiohjeet)

Kun katsoo esim. golfpisteen pörssin osakkeiden alimpia pyyntihintoja (2004 ja 2011) ja kiinnostuneiden ostoilmoitusten määrää (2011), niin ainakaan tällä perusteella Kultakortti ei ole noussut mitenkään osakekauppaa piristäväksi ja sen arvoa nostavaksi tekijäksi.

Kuten sanottu, niin kivahan se on kun kk-kentälle pääsee ’aitona vieraspelaajana’. Joistain aiemmista viesteistä, kun on ollut pääteltävissä, että Suomessa pelataan liian halvalla.

Kotikenttäni ei kuulu kultakorttiin nyt ja toivottavasti ei tulevaisuudessakaan. Vieraspelaajat ovat tervetulleita ja minun vieraana tulevat pääsevät aidosti edullisemmin (myös osakkeettomat).

Kultakorteilla ei osakekauppaa lisätä. Muutama konkurssi ja pelattujen kierrosten määrän (eli aidon kysynnän) tuntuva kasvu elvyttävät paremmin.