Re: kultakortti - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: kultakortti

#414790 Ilmoita asiaton viesti

TeesHot kirjoitti: (2.7.2013 8:38:51)

sdriver kirjoitti: (2.7.2013 0:55:05)

TeesHot kirjoitti: (1.7.2013 23:35:12)
Sanoivat jo ensimmäisellä väylällä pelaavansa todennäköisesti vain 9 reikää!! Ko. kentällähän toimii myös palloränninä toinen 18-reikäinen, mutta eiväthän nämä paikalliset voineet sinne varata aikaa. Samaa tapahtuu myös kotikentällänii ja harmittavan useinkin siihen törmää. Se siitä vieraspelaajien kentän ruuhkauttamisesta…
Peliryhmässämme kotikentällämme pelasi muutama päivä sitten ko. kentän osakas. Sanoi pelaavansa Kultakortilla, mutta kuului oman seuransa Kultakortti-vastustajiin. 🙂 Oli hieman naurussa pitelemistä.

Ja kuinka ruuhkainen olisikaan jos pelaisivat vain 5 väylää?

Ymmärrän kyllä kultakortin puolesta ja vastaanpuhujia molempia, mutta mikä tuossa oli se hauska osuus?

Mä ymmärrän muuten myös.
Noh, must oli hirrween hauskaa kuunnella sitä miestä, kun sen mielestä Kultakorttiin liittyminen oli virhe, koska heidän kenttäänsä ruuhkautuu lähialueen pelaajista ja tuosta pallorännistä varsinkin iltojen pimetessä oli huolissaan. Saman aikaisesti paasatessaan kaveri pelasi itse kortilla vieraskenttää. Eikös ollutkin hauskaa.

Jos vahingonilo hauskuuttaa sinua, niin ilmeisesti ko tilanne on tarjonnut siitä kicksejä.

Mies on mitä ilmeisemmin tullut siihen lopputulokseen, että kultakorttipäätösessä haitat ylittää selvästi hyödyt. Ja jos hän sitä mieltä on ollut, niin pitäisi niistä vähistä hyödyistäkin luopua?