Re: KULLOO Golf – liput? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKULLOO Golf – liput?Re: KULLOO Golf – liput?

#375202 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Hei,

Viestiketjun luettuani otin pikaisesti yhteyttä Event Traveliin ja annoin palautetta ongelmista. Varauksia on kuulemma tullut tänäänkin joten linkin PITÄISI toimia. Tämä ei tietenkään tippaakaan lohduta niitä jotka eivät sitä saa toimimaan ja jokin virhe järjestelmässä selvästi on. Asiakkaan kannalta ei ole myöskään oleellista se missä virhe on ja kuka siitä vastaa, vaan tärkeintä on saada linkki toimimaan!

Vaikka asia ei varsinaisesti Kullo Golfille kuulu pahoittelen edelleen jalupaan ottaa asian hoitaakseni. Lupaan myös, että ellei linkkiä saada perjantaihin mennessä toimimaan hoidan asian siten, että liput tulevat Kullo Golfiin myyntiin.

Lippuja saa ovelta, mikäli niitä on siinä vaiheessa vielä jäljellä. Varmuudella emme voi siis valitettavasti luvata, että lippuja on saatavilla.

Näytösotteluissa pelataan vain harvoin 18-reikää. Yhtenä syynä on se, ettei yleisö yleensä jaksa katsoa vain muutamaa pelaajaa täyttä 18:aa reikää. Syy miksi pelataan juuri 10 reikää taas on puhtaasti tekninen: Kullo Golfissa saadaan helposti muodostettua 10-reiän kokonaisuus.

Muistutan vielä, että lipun hintaan (60€) sisältyy myös kierros Kullo Golfissa. Hintaa voidaan aivan varmasti arvostella, mutta tapahtuman järjestäjän (ei Kullo Golf) riskin ja kustannukset huomioiden se on erittäin kohtuullinen.