Re: Kuka onkaan golfkentän paras asiakas ? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfosakekaupan elpymisen esteenä oyRe: Kuka onkaan golfkentän paras asiakas ?

#410114 Ilmoita asiaton viesti

PG kirjoitti: (18.1.2014 17:30:15)

Klubipelaaja kirjoitti: (18.1.2014 16:14:06)
Kysymyksenasettelu onkin se, että kuvaamasi kaltainen hyväntekijä voi yön yli muuttaa mielensä ja lopettaa hyväntekijänä olemisen.

Eli rupeaa käyttämään sitä pelioikeuttaan, vai? Eikö osakas silloin sinun näkemyksesi mukaan muutu mahdollisimman huonosta asiakkaasta paremmaksi asiakkaaksi ja jos oikein paljon innostuu pelaamaan, niin ylivoimaisesti parhaaksi asiakkaaksi?

Yhtiövastikkeen osakas joka tapauksessa maksaa tai sitten itkee ja maksaa. Yli yön nukkuminen ei ota pois vastikevelvollisuutta.

Olen tämän sanonut jo muutaman kerran, mutta sanonpa vielä. On aika lapsellista uskoa, että maksupuoli hoituu maailmantappiin, ilman, että osakas katsoo hyötyvänsä osakkeeseensa liittyvistä oikeuksista.

Kokonaisuudessa näitä maksajia on jo enemmn kuin omalla osakkeellaan pelaavia, joten on vain ajan ksymys, kun tilanne muuttuu.

Eli pelaaville osakkaille jää luu käteen, elleivät muuta ajatteuaan ja hyväksy yhtiöjärjestyksiin ja yhtiöiiden käytäntöihin muutoksia, jotka vapauttavat pelaamattomat osakkaat halutessaan vastikevelvollisuudesta.

Jos sinä ja monet muut ajatuksiasi komppaavat palstalaiset ovat päättävissä asemissa golf-yhtiöissä, voi vain todeta, että tulevaisuuden kuva on kammottava.