Re: Kuka nyt talvisin viitisi hallissa pelata/harjoitella? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKuka nyt talvisin viitisi hallissa pelata/harjoitella?Re: Kuka nyt talvisin viitisi hallissa pelata/harjoitella?

#485895 Ilmoita asiaton viesti

Kyllä meitä klubituuppareitakin on moneen lähtöön ja löytyypä joukosta talviharjoittelustakin kiinnostuneita. Itse asiassa aika paljonkin mukaanlukien allekirjoittanut. Eivätkä nämä mainitsemasi vaihtoehtoiset talvilajit sulje toisiaan pois, kyllähän sitä nyt jostakin napsaissee tunnin, pari pallojen lyömistäkin varten jos on asiasta innostunut. Vaikka sen hiihtolenkin jälkeen. Hiihtäminen on oiva tapa pitää peruskuntoa yllä, ellei jopa suorastaan kehittää sitä. Sittenpä sitä jaksaa kesällä hölkätä kentän jos ei nyt kahteen niin ainakin kolmeen tuntiin. 🙂

Oma kokemukseni on, että talven matkoilla pelaaminen on paljon mielekkäämpää, kun on edes jonkun verran pitänyt tuntumaa yllä hallissa pitkän ja pimeän talven aikana. Jotenkin paremmin pysyy muistissa, miten sitä mailaa kädessä pidetään. Samaten swingula ei ole aivan sekaisin nurmen vihertäessä kotimaassa, kun on mailaa hallissa heilutellut. Itse en ainakaan vertaisi kolopallon lyömistä polkupyörällä ajoon.