Re: Kuka katsoi eilen 12.8.2002 YsinTee - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKuka katsoi eilen 12.8.2002 YsinTeeRe: Kuka katsoi eilen 12.8.2002 YsinTee

#522525 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Olen Jarkon kanssa täysin samaa mieltä sen suhteen, että jonkun poisjääneen FORE-huudon takia ei koko klubia kannata mollata. Se on erittäin valitettavaa, että ihmiset eivät tajua huutaa kun pallo lähtee suuntaan jossa voi olla ihmisiä. Näin kuitenkin tapahtuu kaikilla kentillä, ei vain joillakin. Tietääkö kirjoittaja itse asiassa varmuudella, että oliko tämä kyseinen ’äijä’ edes Porvoo Golfin jäsen?

Ja sit taas tämä cm:n vanhemmahkon rouvashenkilön käytös kuulostaa myös erittäin epäuskottavalta. Ainakin jos on kyseessä sama rouva, joka siellä cm:ssa yleensä on töissä. Sen verran monta kertaa on tullut klubilla vierailtua, että ei kyllä kuulosta todellakaan tutulta. Voihan toki olla että hänellä oli huono päivä, kaikillehan niitä sattuu. Mutta cm:sta puheen ollen, niin kenttärankingissakin on Ritan cm saanut erittäin hyvää palautetta.

No se niistä asioista, oli miten oli, niin erittäin valitettavaa toi Ahomaan tapaus oli. Tosi asia on kuitenkin se, että se olisi voinut tapahtua millä kentällä tahansa.

Toivon vaan ettei yksittäisestä tapauksesta kentän maine turhan paljoa kärsi.