Re: kuinka sujuu oikealla kädellä lyöminen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoittelukuinka sujuu oikealla kädellä lyöminenRe: kuinka sujuu oikealla kädellä lyöminen

#238021 Ilmoita asiaton viesti

Makex kirjoitti: (24.7.2007 15:43:29)
Tiedän etten ole ainoa, joka on alkanut soveltaa näitä uusia ajatuksia omassa pelissään. Haluaisinkin nyt kysyä kanssaveljiltä, että kuinka nämä ajatukset ovat muuttaneet heidän peliään? Ja minkälaisia ongelmia tai ajatuksia oikealla kädellä lyöminen on aiheuttanut?

Kertokaa hyvät ihmiset ajatuksistanne!

No kerronpa minäkin kokemuksiani oikean käden käytöstä – tosin vähän erilaisia!

Kauden alkaessa lyönti oli ensimmäistä kertaa heti kasassa. Rytmi tuntui oikealta, pallot lensivät helpon oloisesti, ja peli kulki hymyssä suin. Mutta tämän lajinhan ei tietenkään kuulu mennä tuolleen, joten joskus loppukeväästä päätin minäkin alkaa kokeilla näitä uusia mystisiä oikean käden oppeja.

Ja olihan se valtavaa. Huukkia alkoi pukata ja krossaamisen lopettamiseen oli pakko alkaa keskittyä. Ja aina vaan laitoin enemmmän ja enemmän oikeaan käteen poweria. Kunnes sitten eräänä päivänä suunta vaihtuikin tolkuttomaan slaissiin. Krossaaminen oli loppunut ja oikea käsi löi niin lujaa ja jäykkänä, ettei riliisiä ehtinyt tapahtua enää lainkaan. Pallot päätyivät samaan suuntaan kuin so***it, mutta siis tolkuttomalla matalalla kierteellä. Lapa jäi jatkuvasti niin hirveän auki, että lyhyet mailat sujahtivat pallon alta, ja pidemmät kepit veivät oikealle metsään.

Ja nyt on sitten lyöty tuhansia palloja etsien edes jonkinlaista rytmiä lyöntiin, mutta oikeasti vailla mitään pointtia. Vanha rytmi ei enää löydy ja uusi ei toimi. Pelaamaan ei enää uskalla lähteä ja rangellakin pelottaa jo etteivät suojaverkot kohta kestä. Heinäkuussa odottelen jo vapauttavaa talvea, jos vaikka hallissa tämä taas aukenisi. Mutta on se vaan saakurin pitkä tämä Suomen kesä …

Ja tämä tarina on tosi.