Re: Koska uusi tasoitus voimassa? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKoska uusi tasoitus voimassa?Re: Koska uusi tasoitus voimassa?

#490286 Ilmoita asiaton viesti
tmv

Hyviä kommentteja, kiitos niistä.

Näyttää melko selvältä, että tasoitusjärjestelmässä olisi kehitettävää paljonkin. Nykyisillä teknisillä välineillä olisi melko helppoa tehdä ainakin perustasolla tasoituksen ylläpidosta pelaajalle helppoa. Samalla vähenisi klubien työtaakka pisteiden laskennassa ja viiveet tasoituksen päivittymisessä. Esimerkiksi golfliittto voisi ylläpitää suoraan yhtä sähköistä tasoitustietokantaa, johon tasoituksen päivittäminen tapahtuisi pelaajan toimesta sähköisellä tuloskortilla. ’Merkkari’ antaisi suostumuksen nimensä käyttämiseen syntyneen tuloksen vahvistamiseksi (nimi, seura, jäsennro = mahdollinen verifiointi). Näin tasoitus olisi jatkuvasti keskustietokannassa oikein ja kaikkien seurojen tarkistettavissa. Tasoituskorttejakaan ei välttämättä enää tarvittaisi ilmoittautuessa, vaan henkilöllisyystodistuksella voisi ilmoittautua kierrokselle vieraskentillä.

Pelaaja kun joka tapauksessa itse vastaa sekä tuloksen oikeellisuudesta että tasoituksestaan, ei ole oikein mitään mieltä että tasoituksen saaminen rekisteriin oikein kestää välillä kohtuuttoman kauan ja pahimmassa tapauksessa niitä joudutaan vielä korjaamaankin. Olen itsekin joutunut viime vuonna korjauttamaan tasoitustani, kun seura oli nimenomaan ohjelmalla laskenut tasoitukseni liian alhaiseksi. Syynä olivat vanhat tiedot tasoituslaskennan ohjelmassa pelatusta kentästä.

Tälläkin hetkellä seuralla on ollut oma uusin tasoituskorttini jo viikon, eikä päivitystä rekisteriin ole vielä tehty. Seuraavakin kortti odottaa jo pöydällä lähettämistä, mutta taidan odotella hetken jotteivat mene sekaisin…