Re: Korjauksen alainen bunkkeri – näin se menee - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötKorjauksen alainen bunkkeriRe: Korjauksen alainen bunkkeri – näin se menee

#294791 Ilmoita asiaton viesti

Kaikki edelliset viestittelijät olivat vain lähes oikeassa. Korjauksen alainen bunkkeri olisi syytä todellakin määritellä kuuluvaksi pelialueeseen . Tällöin tältä kunnostettavalta alueelta saa vapautua ilman rangaistusta lähimpään pelattavaan paikkaan. (Through the Green = Pelialue= kenttä – esteet – pelattavan reiän tiiausalueet – pelattavan reiän griini).

Jos osa bunkkerista (jota ei ole määritelty pelialueeseen kuuluvaksi) on korjauksen alla olevaa aluetta, etsitään lähin pelattava paikka esteestä ja dropataan pallo normaalisti (esteeseen, ei lähemmäksi reikää). Jos tämä ei ole mahdollista (tai koko este on korjauksen alla), pallo on dropattava esteen ulkopuolelle yhdellä rankilla tai lyötävä uusi pallo siitä paikasta, josta edellinen lyönti lyötiin.

Huomattaavaahan on, että vastaava menettely pätee myös muihinkin epänormaaleihin olosuhteisiin, kuten tilapäinen vesi bunkkerissa.

Ja kyllä minun mielestäni sinivalkoinen keppi keskellä bunkkeria viittaa selvästi siihen, että koko este on korjauksen alla ja sieltä ei saa pelata ollenkaan. Sinisen kepin alueeltahan saa pelata halutessaan. Nämä keppien värit/merkitykset tosin olisi hyvä selittää paikallissäännöissä.