Re: Koppi risusta vesiesteessä - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötKoppi risusta vesiesteessäRe: Koppi risusta vesiesteessä

#276728 Ilmoita asiaton viesti
KL

PG kirjoitti: (30.12.2012 17:47:15)
Decc 13-4/16.5 ei ole turha, päinvastoin. Siinähän nimenomaan sanotaan, että ’rules (huom monikko) do not contemplate such a case’ kuten hyönteisen pois läimäyttäminen, pois hätyyttely tai nitistäminen hyönteisen lennellessä vesiesteen rajojen sisäpuolella. Asiasta ei ole sääntöä olemassa. Siksi on turvauduttava sääntöön 1-4. Jos loordit olisivat tarkoittaneet, että hyönteinen on sääntöjen tarkoittamassa mielessä vesiesteessä, he olisivat kirjoittaneet yksinkertaisesti ” Although the insect is in the hazard, …”.

Olet täsmälleen oikeassa, siksi he kirjoittivat:

13-4/16.5
Flying Insect in Water Hazard

Q.A player’s ball is in a water hazard. The player is being distracted by an insect (a loose impediment) flying in the hazard. May the player swat away the insect?

A.Although the margin of a water hazard extends vertically upwards such that the insect is in the hazard, the Rules do not contemplate such a case. Thus, in equity (Rule 1-4), the player may swat away the insect whether it be flying or on the player.

Otahan vihdoin lusikka kauniiseen käteen ja myönnä olevasi hakoteillä. Siihen alkuperäiseen kolmanteen kysymykseesi on jo vastattu, nyt on korkea aika hyväksyä se vastaus oikeana sellaisena ja lopettaa hölmöily.