Re: Koppi risusta vesiesteessä - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötKoppi risusta vesiesteessäRe: Koppi risusta vesiesteessä

#276903 Ilmoita asiaton viesti
PG

KL kirjoitti: (11.1.2013 20:42:32)
Myöskin hän yhdistää outin ja vesiesteen määritelmät, vaikka ne ovat merkittävässä määrin erilaiset, ja vetää tuosta yhdistelmästä (jälleen kerran) kuvitteellisen ja täysin väärän johtopäätöksen siitä, onko lentävä pallo vesiesteessä vai ei.

En yhdistä, miten olet taas voinut ymmärtää väärin? Viestissä132 ”Voiko pallo olla ’sisällä’ vaikka onkin ’ulkopuolella’? ” määrittelin erittäin tarkasti, mitä asia koskee (bunkkeri, vesieste, GUR). Outista en puhunut sanaakaan.

Viestissä 143 ”Onko pelaajan lyömä pallo heti outtirajan ylitettyään outissa vai ei?” käsittelin out-asiaa. Johtopäätös: ”Kentän ulkopuolella oleva pallo on ulkona vasta sitten, kun se on pysähtynyt.” (Mielestäni täysin selvitetty ja selvä asia).

Lopuksi kysyin: Entä onko vesiesteen rajan ilmassa ylittänyt pallo heti vesiesteessä? Tähän vastasin itse, että tämän ja aiemmin esittämieni perustelujen valossa ei ole.

Vastauksellani tarkoitin sitä, että tehdyn tarkastelun valossa ei ole mikään ihmeellinen asia, että lentämällä vesiesteen ylittänyt pallo ei ole (vesiesteen määritelmän mukaisesti) heti vesiesteessä, eihän ilmassa OOB -rajan ylittänyt ”ulkona” lentävä pallokaan ole heti ulkona (OOB määritelmän mukaisesti). Molempia yhdistää lies –ehto (kummassakaan tapauksessa ehto ei täyty pallon lentäessä).