Re: ’Klubi pelaajan’ mailat? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineet’Klubi pelaajan’ mailat?Re: ’Klubi pelaajan’ mailat?

#305278 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (10.11.2010 15:46:25)

Tsak Noris kirjoitti: (10.11.2010 14:52:18)
Sitten vielä sellainen pikkujuttu kuin mailojen myyminen edelleen: Olen itse päässyt vanhoista raudoistani eroon alle kuukaudessa ja ihan kohtuu hintaan. (tunnettu merkki, helpot raudat) Koittakaapa myydä eteenpäin juuri teille customoitua settiä!

Saa vapaasti kommentoida, tämä oli siis vain minun mielipide, ei absoluuttinen totuus.

Tuo on tietenkin yksi näkökulma asiaan. Voi myös kysyä itseltään haluanko pelata itselleni sopivilla välineillä, jotka on vaikeampi myydä edelleen vai hankkia epäsopivat välineet, jotka minun on helppo myydä sitten, kun haluan ostaa itselleni uudet epäsopivat välineet.

Itselläni on neljäs setti menossa enkä ainuttakaan mailaa ole vielä myynyt, joten en osaa ottaa kantaa tuohon myymisen helppouteen. Yhtäkään settiä en ole ostanut myydäkseni ne edelleen, vaan pelatakseni niillä.

’Voi myös kysyä itseltään haluanko pelata itselleni sopivilla välineillä, jotka on vaikeampi myydä edelleen vai hankkia epäsopivat välineet, jotka minun on helppo myydä sitten, kun haluan ostaa itselleni uudet epäsopivat välineet.’

Miksi esimerkiksi minun välineeni suoraan hyllystä ovat ’epäsopivat’?

Tottakai kun aloittaja pohtii uusien välineiden oston kannattavuutta, niin kannattaa uskoa äijää, kellä on autotalli täynnä customfittiä.

Ihme torailua! Jos haluatte vielä jankata, niin jankatkaa. Minä yritin alunperin vastata kysyjälle.