Re: Kiitokset kentille - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKiitokset kentilleRe: Kiitokset kentille

#497333 Ilmoita asiaton viesti

Suur-kiitokset Aulangon henkilökunnalle – ilman ripeän avuliasta toimintaa kauden viimeinen kierrokseni olisi jäänyt tekemättä:)

Sakari Peltolalle poppoineen erityiset kiitokset, Löyttymäessä viihtyy joka ikinen kerta – ’Kyllä maalla on mukavaa’. Tämä paikka on jollain tapaa kuin kotikenttä.

Hiekkaharjun klubitalosta löytyy mielestäni samankaltainen rento meininki. Kiva pikku kenttä. Kuten myös Hiisi-Golf.

Lepaan Viinitilalle kiitokset toudella hyvin hoidetusta kentästä sekä erittäin hyvästä palvelusta.

Hyvinkään kentälle on palattava vielä monta kertaa härnäämään kymppiä ja kolmeatoista. Kenttähenkilökunta asiantuntevaa ja palvelualtista, kuin myös Caddiemaster ja klubi ylipäätään.

Entinen kotikenttäni Ylihärmässä saa myös suuret kiitokset, vaikkakaan se ei taida ihan vielä olla valmis. Pääsin sentään lyömään palloa rangella. Kiitos Väinö & kumppanit.

Hattulan Business Golf: kiitos siitä että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Terkkuja Markolle – koska muuten kausi alkaa?

Ja sitten sokerina pohjalla Robert Trent Jones Jr. Tuskin kukaan muu voisi tehdä golfkenttää pohjanmaan aakeille laakeille kuin sinä – kuormaautolline kiitoksia. Jos kenttä, ja varsinkin takaysi, ansaitsee kiitokset, niin myös CM sekä klubin TOUDELLA joustava asenne. Tätä kenttää en ole viimeistä kertaa kiertänyt.