Re: Kiinteät haitat - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötKiinteät haitatRe: Kiinteät haitat

#296287 Ilmoita asiaton viesti

Tuosta 150 paalusta on meikäläisellä kokemusta ihan lähiajoilta :o). Paalu noin 5 metrin päässä lyöntilinjalla, kaverit ehdottivat, että sinähän saat vapautua siitä… VÄÄRIN!

Vapautuksen saa tosiaan vain ja ainoastaan siinä tapauksessa, että vaarana olisi ollut osua nimenomaan mailalla siihen tolppaan. Toinen vaihtoehto olisi ollut sanoa, että ’pelaamaton paikka’ ja yhdellä rankulla saada vapautuksen, mutta arvatkaa otinko :D. No täysswingi ja tietenkin täräytin siihen metalliseen tolppaan – pallo kaaressa ylitseni 50 metriä taakseni. Klubin terassilla eräs tuntematon herra tuli kysymään, että minäkö täräytin siihen tolppaan, oli nimittäin kilahdus kuulunut vähän kauemmaksikin :o).

Air_shot’ille – riippuu pusikosta :o). Usein kentän paikallissäännöissä on erikseen mainittu, jos saa vapautuksen istutetuista ’pusikkoista’ ja yleensä ne on myös silloin erikseen kentällä merkitty. Jos kyseinen pusikko ei ole tälläinen, niin eikun tiukempi ote mailasta ja menoksi :o) – tai se pelaamaton paikka ja vapautus yhdellä rankulla.

Säännöt kannattaa oikeasti opetella kunnolla…