Re: Kenttien kunto / Peuramaa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Kenttien kunto / Peuramaa

#428677 Ilmoita asiaton viesti

HuruTim kirjoitti: (4.7.2012 19:44:57)

Rauski kirjoitti: (14.6.2012 12:29:42)

IPeuramaalla taas Vanha Peura on todella hyvässä kunnossa ja Porkkalassa muuten mutta parilla greenillä on vielä vähän pomppuista, mutta pelatuista kentistä ehdottomasti nopeimmat, aivan unelmia putata.

Näin on, että ihan viime vuoden unelmakuntoon ei Peuriksella päästy, mutta onhan tuo Porkkalan kenttä silti aivan hemmetin hyvässä kunnossa, paria greeniä lukuun ottamatta. On se vain mukava, kun greenien kallistukset oikeasti vaikuttavat pallon kulkuun. Vanha Peura kai myös ok, mutta se greenien nurmi on jotain erilaista ja vähän hitaampaa.

Ja nuo väylät ovatkin sitten meille pohjoissuomalaisille erittäin harvinaista herkkua. Sääli repiä niistä paloja pois. Pakko aina paikata ne lyöntijäljet, ettei tule paha mieli.

Kundi tuossa haaveillut, että pääsisipäs Porkkalaa pelaamaan, sen verran on ollut kilpailurumbaa ettei ole siellä vähään aikaan päässyt käymään. On se kyllä kumma miten paljon kentillä voi olla eroja. Eikä tämä nyt ole mitään kotiinpäinviemistä, jos joku sellaista sattuisi epäilemään.