Re: Kenttien kunto / Peuramaa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Kenttien kunto / Peuramaa

#428676 Ilmoita asiaton viesti

HuruTim kirjoitti: (4.7.2012 19:44:57)

Rauski kirjoitti: (14.6.2012 12:29:42)

IPeuramaalla taas Vanha Peura on todella hyvässä kunnossa ja Porkkalassa muuten mutta parilla greenillä on vielä vähän pomppuista, mutta pelatuista kentistä ehdottomasti nopeimmat, aivan unelmia putata.

Näin on, että ihan viime vuoden unelmakuntoon ei Peuriksella päästy, mutta onhan tuo Porkkalan kenttä silti aivan hemmetin hyvässä kunnossa, paria greeniä lukuun ottamatta. On se vain mukava, kun greenien kallistukset oikeasti vaikuttavat pallon kulkuun. Vanha Peura kai myös ok, mutta se greenien nurmi on jotain erilaista ja vähän hitaampaa.

Ja nuo väylät ovatkin sitten meille pohjoissuomalaisille erittäin harvinaista herkkua. Sääli repiä niistä paloja pois. Pakko aina paikata ne lyöntijäljet, ettei tule paha mieli.

Suosittelen, jos mahdollista, kokeilemaan Vanhaa Peuraa aamulla kukonpieremän aikaan. Griinit ovat silloin taivaallisessa kunnossa. Porkkalaa olen tänä vuonna pelannut Vanhaa Peuraa vähemmän lähinnä siitä syystä, että aamuinen VP on taianomaisessa kunnossa. Porkkalakin alkaa onneksi vihdoin olla lähellä huippukuntoa.