Re: Kentänhoito jyrkkenevässä mutkassa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKentänhoito jyrkkenevässä mutkassaRe: Kentänhoito jyrkkenevässä mutkassa

#434671 Ilmoita asiaton viesti
ts

Sailor kirjoitti: (27.1.2015 13:02:54)

ts kirjoitti: (27.1.2015 9:35:04)
Mutta eikös juuri sen vuoksi asia pitäisi hoitaa liiton kautta eikä kenttien? Eikös juuri silloin kaikki lajin harrastajat joudu maksumiehiksi riippumatta siitä omistavatko vai pelaavatko toisen omistamilla kentillä?

Eihän nyt kuitenkaan voi olla kyse siitä, että nykyiset omistajat jotka jo maksavat ylläpidosta suurimman osan, joutuisivat vielä maksamaan sen vapaiden pelaajienkin osuuden konsultoinnista.

Minä en ainakaan tietääkseni ole ehdottanut että omistajat maksaisivat mitään. Olen yrittänyt, mielestäni aika selkeästi, sanoa että kustannus kuuluu kentän omistavan yhteisön kannettavaksi. Miten tuo yhteisö tulonsa kerää ei nähdäkseni liity asiaan mitenkään. Todennäköisesti tämä on arvokysymys, minun on vain vaikea hyväksyä että asiat rakennetaan ’kaikki maksaa’ -periaatteella. Oma lähtökohtani on että käyttäjä maksaa.

Toi loppuosa nyt juurikin tässä tekee viestistäsi ristiriitaisen jos lukee multa lainaamasi viestin ajatuksella.

Kenttien käyttäjiä ja siten palvelusta hyötyviä ovat kaikki pelaajat, ei pelkästään omistajat.

Toiseksi en juuri ristiriitaisempaa viestiä löydä kuin tuo postauksesi aloitus. Et siis esitä että kentän omistajat maksaisivat tuon, mutta seuraavassa lauseessa laitat heti perään vastuun heille?

Jos vastuu on kentän omistavan yhteisön harteilla, se tarkoittaa että omistajat maksavat sen.