Re: Kenellä riittävä taito greencard-kokeen jälkeen? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKenellä riittävä taito greencard-kokeen jälkeen?Re: Kenellä riittävä taito greencard-kokeen jälkeen?

#509822 Ilmoita asiaton viesti

Selvitystä green cardiin ja etäjäsenyyteen !

Green card kokeen voi Suomen golfliiton mukaan hyväksyä vain pelaajan kotiseura ! Jos pelaaja suorittaa kortin parin tunnin jälkeen ilman minkäänlaista sääntö tietoutta tai vastaavaa ja haluaa sitten liittyä jäseneksi mihin tahansa seuraan, kuten nyky päivänä on hyvin yleistä nämä etäjäsenyydet. Miten valvoo siis nämä seurat että pelaajalla on riittävät taidot pelaamista varten ? EI MITENKÄÄN ! Sillä eiväthän he koskaan edes siellä käy. Onneksi tiedän että osissa seuroissa seuran pro tai jokin valtuuttaman henkilö pelaa tai opastaa seuraan liittyvät uudet jäsenet ja samalla tarkistaa pelaajan pelitaidon. Kaukojäsenyyden omaavilla tämä jää pois vaan voidaan vaikka puhelimen välityksellä liittyä seuraan ! ( On fakta tietoa )

Sen takia mainitsin tekstissäni tämän etäjäsenyyden ja green cardin yhdistelmän, sillä se ei ole green cardin sääntöjen mukainen.

En tietenkään halua rajoittaa uusien aloittelijoiden määrää, mutta järjestelmä pitäisi olla yhteläinen, eikä samanlainen kuin 80 luvulla järjestelmän tullessa Suomeen !

Alku on kaikissa lajeissa vaikeaa, golfissa etenkin. Peli olisi oltava kaikille turvallista ja mukavaa. Suomessa ollaan totuttu ripeään pelitahtiin lähes kaikkialla, tai muuten kentän valvojat siitä huomauttavat.

Sen takia itse lisäisinkin green cardiin myöntämiseen pakolliset caddie kierrokset, pakolliset PAR 3 rata harjoitukset sekä pelikierrokset kokeneempien pelaajien kanssa. Muistaakseni green card golfliitton mukaan oikeuttaa pelaamaan vaan pelaajan KOTISEURAN KENTÄLLÄ !

Mutta hyvää kesää kaikille ! Tehkää golfista itselleni mukava harrastus ja muista että green cardista alkaa vasta se todellinen harjoittelu ! Ilman harjoittelua kun tätä ei oikein opi !