Re: Kättely ja tautien leviäminen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKättely ja tautien leviäminenRe: Kättely ja tautien leviäminen

#398000 Ilmoita asiaton viesti
KL

Prboy kirjoitti: (1.5.2009 16:00:08)

Ulla Heikkinen kirjoitti: (30.4.2009 22:12:17)
Nostan ketjua ajankohtaisesta syystä.

Kyllähän se Ulla Heikkinen on nyt niin, ette ei siinä enää mikään lutraaminen auta tai vaikkapa istuisit kotona tumput käres ja vieläpä suorana. Se on kuule menoa nyt.

Ulla on tainnut olla yhteydessä myös USGA:n organisaatioon, sillä sieltä on jo annettu nopea ohje koskien koko Amerikkaa:

’Vallitsevain asiaintilain johdosta golfin etiketistä poiketen kätteleminen ennen ja jälkeen kierroksen on kiellettyä kaikilla golfkentillä. Ainoastaan ammattilaiskilpailuissa kättely on sallittua, mutta silloinkin erityisen terveydenhuoltovirkailijan läsnäollessa ja steriilit muovikäsineet kädessä. Silmiin katsominen ei tässäkään tapauksessa ole sallittua mokainfluenssan leviämisen hillitsemiseksi.

Muutoinkaan pelaajat eivät saa olla lähempänä toisiaan kuin 5 jaardia missään vaiheessa pelikierrosta, sitä ennen tai sen jälkeen eikä parkkipaikalla. Kimppakyydit ovat ehdottomasti kiellettyjä, paitsi Texasin alueella, jossa avolavalla saa kuljettaa yhtä pelikumppania välineineen.

Klubitoiminta on toistaiseksi kielletty. Evästä saa ostaa paikallisista ambulansseista, joita pyritään järjestämään kaksi per klubi, pay&play-kenttiä lukuun ottamatta, jotka on toistaiseksi suljettu. Poikkeusluvalla näilläkin kentillä saa pelata paikallisen sheriffin luvalla märkäpuvussa.

USGA on pyytänyt R&A:ta implementoimaan vastaavat toimenpiteet omalla toiminta-alueellaan. R&A:n virallisen tiedotteen mukaan asiaa harkitaan ja toimenpiteitä on odotettavissa jo vuoden 2011 loppupuolella.’