Re: Kantelu - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötKanteluRe: Kantelu

#282279 Ilmoita asiaton viesti
ts

B kirjoitti: (8.9.2011 11:38:34)

ts kirjoitti: (8.9.2011 11:15:11)

B kirjoitti: (8.9.2011 11:02:54)
[ukaan.

Virtuaalitoimikunnan puhennjohtaja ts.llä on mahdollisuus vielä esittää pelaaja A.lle, B:lle ja C:lle tarkentavat kysymykset. Vastahan 8 päivää herrat ovat jossitelleet kabineteissaan, mikä antaakin aiheen epäillä, ettei tulkinta olekaan aivan niin helppoa kuin voisi kuvitella. 🙂

Tulkinta ei koskaan voi olla helppoa tuollaisessa tilanteessa, jossa pelaajat muuttelevat kertomustaan, eivätkä ole itsekään varmoja mitä ajattelivat. Siksi koko ketju on täyttä sekoilua ja turhaa pulputusta.

Toimikunta luonnollisesti kysisi B:ltä, tarkoittiko hänen alkuperäinen lausahduksensa sitä, että pallo olisi auttava ja myös muilta, saattoiko B sen ajatuksensa muiden tietoon ja ymmärsivätkö asian, sekä oliko heillä mahdollisuus reagoida asiaan. Sekoilu lähtee siitä, että ensin kerrot B:n noin sanoneen, myöhemmin hän ei kuulemma edes ajatellut koko asiaa. Ei tuollaisesta kirjoittelusta voi mitään tolkkua asiaan saada.

B kertoi lisäksi toimikunnalle keskittyneensä täysin omaan peliinsä. Pelisuunnitelma oli lyödä pallo yli reijän, kuten PG jo arvasikin. Toivomuksena oli, että pallo alkaisi valua alaspäin ja uppoisi reikään. osuma A:n palloon ei ollut reasonably todennäköinen.
Jos tuo lähes mahdoton kuvio toteutuisi olisi A:n pallo tuskin haittaava. Päinvastoin.

Syntyykä vihdoin selkeä päätös pelajien osalta?

Mulla olis sulle ehdotus. Paa meiliä jenkkeihin ja näitä tarinoita saatteeks. Aivan varmasti palkkaavat sut kirjottamaan kauniita ja rohkeita enempää kyselemättä.