Re: -> KammoSlaissi - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötVirallinen tasoitusRe: -> KammoSlaissi

#294332 Ilmoita asiaton viesti
KL

KammoSlaissi kirjoitti: (5.8.2007 11:01:13)
Heissan!
Mietin tassa itsekseni, etta kannattaako kortteja jattaa pelatulta ysilta, vai vasta tayden rundin jalkeen..? Tulee pelattua hyvia yseja, joskus melkeinpa jopa ’loistavia’, mutta kokonaisen kierroksen kurittaminen on hankalampaa. Tiedan, etta omalla kohdalla on sita potentiaalia tehda sellanen kovempi kierros – jos kavisi niin iloisesti, etta se kova kierros tulisi kilpailussa, niin varmasti kuulisi sen yleisen sanonnan ’huijari’.
Itse ehka ajattelen niin, etta golfia kuuluu pelata taysia kierroksia ja siten myos pelata & laskea tasoitusta tayden kierroksen jalkeen.
Haluaisin kuulla mita muut ovat mielta / toimivat?

Kiitos ja anteeksi!

Ihan niiden virallisten tasoitusmääräysten mukaan tuo ysi on joka tapauksessa ilmoitettava etukäteen, ja jostakin kumman syystä koko 18 reiän kierrosta ei saa edes pelata, jos aikoo jättää kortin jommalta kummalta ysiltä. Tämän määräyksen logiikkaa en millään kykene ymmärtämään.

Käytännössä ihmiset tekevät siten, että jättävät korttejaan ihan omantunnon mukaan hyvän ysin sattuessa (siis tas.ryhmissä 4-6, lähinnä juuri ryhmässä 6, jotta tasuri saadaan alle sen maagisen 36:n). Jos seurassasi on käytössä tuo Liiton vaatima ennakkoilmoittautuminen, niin silloin käsittääkseni se ysi on etukäteen määriteltävä, mutta koko kierroksen saa silti pelata. En ainakaan ole kuullut misään ruvettavan asiasta nipottamaan.