Re: Kallista hölmöilyä ammattilaisilta ’uusi ketju Hölmöimmät paikallissäännöt’ - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötMinea Blomqvist diskattiin MeksikossaRe: Kallista hölmöilyä ammattilaisilta ’uusi ketju Hölmöimmät paikallissäännöt’

#295257 Ilmoita asiaton viesti

Kaverilla upposi reikänelinpelissä pallo alastulojälkeen raffissa. Väitin, että siitä ei saa vapaata droppia. Hän soitti kuitenkin tutulleen, ’joka tuntee nää sääntöasiat’ ja aloitti puhelun tyyliin, että ’eiks niin, että nykyään saa raffista vapaan dropin alastulojäljestä, jos kentällä on voimassa talvisäännöt’ ja sai tilaamansa vastaukseksi, että joo, kyllä näin on. Kyseessä oli kuulemma golfliiton sääntöuudistus, joka on voimassa vain Suomessa. No, ihmisiin pitää uskoa, eli vapaa droppi. Chippi greenille, putti sisään ja pirkku ja mulle hävitty reikä reilulla parilla.

Korrekti tapa kysyä säännön perään olisi tietenkin ollut, että ’mikä on sääntötulkinta, kun pallo on raffissa alastulojäljessään ja talvisääntö on voimassa’, jossa kysyjän asemaa ko. tilanteessa ei olisi voinut päätellä.

No, jatkorei’illä tuli voitto, joten homma ei kaatunut siihen, mutta kiinnostaisi kuulla, että meninkö siihen vanhaan halpaan, että reikäpelissä kiistatilanteiden ratkaisuista ei voi kisan jälkeen valittaa?