Re: Kaksi vaihtoehtoa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKaksi vaihtoehtoaRe: Kaksi vaihtoehtoa

#429476 Ilmoita asiaton viesti

PG kirjoitti: (20.2.2012 19:10:12)
Mutta tämä kaikki on OT tässä ketjussa. Minua kiinnostaa se, kuinka moni meistä on himogolfari. Kuinka monen pitää päästä pelaamaan golfia, ’maksoi mitä maksoi’?

Vaikea sanoa missä raja tulisi vastaan.

Henkilökohtaisesti tunnustan olevan sen verran ’himogolfari’ että olen ollut omalla sijoituksellani mukana golfkentän rakentamisessa. Tottahan kentät olisivat tulleet rakennettua ilman minua, mutta halusin ’sijoitukseni’ myötä varmistaa osaltani pelimahdollisuuteni. En koe olevani tässä mielessä millään tavoin muita parempi. Mutta, periaatteessa samalla tavalla harrastukseensa suhtautuvia lienee vähintäänkin puolet suomalaisista golfrareista ja kuulun mieluisasti tähän porukkaan.

Tässä kulkee mielestäni joku periaatteellinen jakolinja.

Ei minua millään tavoin häiritse GF:llä tai vuokratulla pelioikeudella pelaavat. He ovat yhtä hyviä ja asiallisia harrastajia kuin muutkin. Heidän myötä kehittyvät myös osakkeiden jälkimarkkinat sekä mahdolliset uudet kenttäprojektit. Vaikka suuri osa ilmoittaakin lopettavansa lajin jos pelaamaan pääsisi vain osakkeen omistamisen kautta niin aina joku oivaltaa myös osakkeen omistukseen liittyvät hyödyt. Jos/kun golfin harrastaminen edelleen lisääntyy niin tulevaisuudessa tullaan näkemään nykyistä enemmän toisistaan erottuvia golfkenttiä ja yhteisöjä. Tapahtuu ns. polarisoitumista. Hyviä ja laadukkaita harrastusmahdollisuuksia tavoitellaan. Niille on entistä enemmän kysyntää ja niistä halutaan myös pitää kiinni aikaisempaa tiukemmin. Veikkaan että viimeistään siinä yhteydessä omistamisen merkitys korostuu.