Re: Kaksi vaihtoehtoa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKaksi vaihtoehtoaRe: Kaksi vaihtoehtoa

#429625 Ilmoita asiaton viesti

Täällä joku esitteli mallia, jossa osakkeita olisi esim. 700, joista vain puolet olisi omistajapelaajien hallussa ja toisen puolen käytöstä päättäisi yhtiön hallitus tms. Nämä toisen puolen pelioikeudet annettaisiin vuokralle, myytäisiin pelioikeusjalostajille, tai käytettäisiin jotenkin muuten. En ymmärrä, miten se, että puolet sisääntulevasta kassavirrasta ajateltaisiin olevan täysin kulloisenkin markkinatilanteen armoilla, voisi miltään osin parantaa kenttäyhtiön asemaa.

Kun puolet saatavista tuloista olisi vuodesta toiseen ns. epävarmoja saatavia, niin kuka tällaisesta yhtiöstä olisi valmis ostamaan osakkeen. Yhtiö olisi vuodesta toiseen kermankuorijoiden armoilla, jotka voivat milloin tahansa siirtyä sellaisen kiulun ääreen, jossa kermaa on enemmän pinnalla tai sitä on saatavissa edullisemmin. Lähtöajat saisi varmasti täyteen, jos olisi Suomen halvin, mutta se ei varmasti riittäisi kattamaan kuluja, vaan pelioikeuden maksaneet osakkaat joutuisivat muiden sponsoreiksi, kuten monille kentille on nyt jo käynyt.

Haluan vielä senverran selventää, että kotikentälläni ovat kaikki asiat erittäin hyvin, maksupohja on vakaa ja ruuhkatkin vähäisiä Suren asiaa puhtaasti empaattisen luonteenlaatuni johdosta.