Re: Kaksi vaihtoehtoa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKaksi vaihtoehtoaRe: Kaksi vaihtoehtoa

#429571 Ilmoita asiaton viesti

Parti kirjoitti: (23.2.2012 15:14:37)
—-
Korotetaan Gf-hintoja ja suljetaan klubit ei-sitoutuneilta pelaajilta, johan alkaa käymään kuhina osakemarkkinoilla. Ennen helvetti jäätyy kuin tuo skenario tuo tähän maahan ne muutaman kymmenen tuhatta uutta osakasta jotka ilosta itkien pistävät nimensä alle sopimukseen jolla luopuvat muutamasta tonnista rahaa ja ottavat kantaakseen ikuisen taakan. Kun toiselta tiskiltä voi saman pelinautinnon ostaa pienissä paloissa mukavasti paketoituna ilman velvotteita.

—-

En elvistele tässä huvikseni vaan haluan kertoa vakavan sanoman. Markkinat eivät suosi nyt, eivätkä jatkossa, pakko-pulla-osakkuutta. Kanssaosakkaat, Vanhan Liiton Änkyrät ovat se vakavin uhka teidän golf-kentällenne. GF-pelaajat ovat ystäviänne ja tulevaisuuden yhtiökumppaneita. tulevaisuus rakennetaan mahdollisuuksilla, ei rajoituksilla.
Peace.

En ole kannattamassa pakkopullaosakkuutta vaan mallia, jossa osakkeen omistaminen on mielekästä. PG ilmaisi asian muutama viesti sitten jotensakin niin, että jos osakkeen voi vaivattomasti myydä eteen päin paikkakunnan tai lajinvaihdoksen tms vuoksi, niin markkinat toimivat.

Tällaista tilannetta kohti pääsee tarjoamalla mahdollisuuksia. Tarjotaan osakkaille parempia mahdollisuuksia, kunnes osakkuus alkaa kiinnostaa. Eikä kaikkien tarvitse ryhtyä missään tapauksessa osakkaiksi, tietenkin satunnaispelaajien ja lajiin tutustuvien on hyvä päästä kentille. Mutta sen täytyy tapahtua oikeilla hinnoilla ja ehdoilla.