Re: Juuso vs. Matias - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötJuuso vs. MatiasRe: Juuso vs. Matias

#288183 Ilmoita asiaton viesti
PG

Juuson lyöntimäärä on selvä, jos se lasketaan sen mukaan, mitä Matias ja Kalle näkivät. Mutta entäs jos Juuso ei usko ja tuomari kutsutaan paikalle. Mikä silloin on ratkaisu? Sitä en itse tiedä, mutta kertoisiko joku sen minulle?

Matiaksen tapaus on muuten sama, kuin Einarin tapaus, mutta nyt pallon siirtäminen tehdään kahdella vaihtoehtoisella tavalla, näpäyttelemällä ja vierittämällä. Ehkä siirtomatkakin on vähän pidempi? Vaikuttaako se mitään? En tiedä sitäkään.

Deccareissa putterilla näpäyttäminen ja putterilla vierittäminen sallitaan tietyissä tapauksissa ilman rangaistusta. Ovatko nämä tapaukset sovellettavissa Matiaksen tapauksessa? Putterilla asettaminen on mielestäni arvelluttavan epämääräistä touhua. Voidaanko aina erottaa milloin pelaaja puttaa ja milloin asettaa, varsinkin kun puuttuu merkki, johon asetetaan? Putterilla asetettaessa sen lapa on usein pallon takana, kuten putatessakin. Jos asetettaessa asentokin on puttausasento, niin kuka sen sanoo milloin pelaaja asettaa ja milloin puttaa? Edelleenkin tämä kysymys askarruttaa, vaikka sitä on jo jonkin verran jauhettu. Siksi tämä casen kehittelin, jos vaikka jollakulla olisi vielä jotakin mielessä.

Mikä mielestänne on Juuson tulos ja mikä Matiaksen tulos a) näpäyttelemällä b) vierittämällä?