Re: Junnu mailojen testaus! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäJunnu mailojen testaus!Re: Junnu mailojen testaus!

#491388 Ilmoita asiaton viesti

petteri0 kirjoitti: (19.4.2006 17:19:59)
Tuskinpa itsekkään pelaat xx-stiffi vartisella ja kolme tuumaa liian pitkillä mailoilla.Poika kuitenkin aloittelee kolmatta pelikautta nyt tosissaan-(10v–hcp19),nin ei siihen ihan vaan ’sinnepäin’mailoja osteta.

No en pelaa, mutta hyvä että kerroit hieman tarkemmin poikasi tasosta. Minä nimittäin ymmärsin, että olet hakemassa hänelle ensimmäistä oikeaa settiä. Yleensä se, mihin tarkoitukseen junnusettejä haetaan, on vähän eri kuin mikä teillä on tarve. Taitavat olla kaikki junnusetit liian kevyitä hänelle.

Jos kelailen hieman muistiani, niin esim. Anssi Kankkosella oli 11-vuotiaana tasoitus 11. Poikasi kulkee likimain samaa käyrää ja uskon, että vaikeata tulee olemaan sopivien välineiden löytäminen. Svingi toimii jo hyvin, joten painoa voisi olla riittävästi, kunhan ei ole hirveästi liian pitkät mailat. Teräsvartiset naisten mailat olisivat hyvä vaihto ehto, jos kaverilla on kokoa. Toinen vaihtoehto voisi olla katkaistut miesten mailat. …. No…. varsien jäykkyydet ja lie-kulmat eivät tietenkään silloin täsmää … mutta …. loppujen lopuksi mitään haittaa kehitykselle ei ole, jos ostat jotakuinkin sopivat mailat, mutta EI LIIAN LYHYET, KEVYET TAI TAIPUISAT. ….. Syy…. Kevyttä mailaa on kiusaus alkaa ohjailemaan käsin, ja sitähän kaikki ’liian vahvat’ aikuiset tekevät.