Re: Jugin kriisi..lavis - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäJukka-62 => Golfin FAQRe: Jugin kriisi..lavis

#487172 Ilmoita asiaton viesti

Golfinn kirjoitti: (10.10.2008 2:53:40)

kebax kirjoitti: (9.10.2008 22:24:18)
Ja paksat, tämähän ny vaan on pulunnussima vittuilupalsta. Ei se keleistä kiinni ole.

**Tahan nyokahteleva hymijo** 😀

…ja mua syytettiin Momanin ketjun tärväämisestä ?

lavis,

Pelasin jääkiekkoa jossain liigassa USA:ssa ja Bauerin terät oli lievästi sisäänpäin kaartuneet..just niin paljon, että luistelu alkoi mättämään kauden lopussa..jätin kaikki ostamani varusteet sinne..sen verran hatutti..eli valtava määrä mättöä myös kaukalossa..eikös kaikilla jääkiekkoijoilla ole joku paikka rikki kun jäävät pois liigasta ?

Enkä mä ihan mettään ajanut fillarilla..toinen oli törmäys aaltopeltiseen Citroenin pakuun ja fillari osiin…toisessa putosin kaukolämpökaivantoon lankulta jolla oli sähköjohto ja syöksyin pää edellä harjaterästen väliin..huonolla tuurilla olisin voinut kuolla siihenkin..tosin jo putoamisvaiheessa otin suunnan terästen väliin ja matkähdin betonille aika korkeelta ….3-4 metristä.

Myöskin mieleeni juolahti betonilaatoitusurakka opiskeluaikana, jolloin tunsin melkoista särkyä alaselassä..pianon kanto vintiltä alimmaisena miehenä kapeissa portaissa…onhan näitä…koivun juurien kampeamista rautakangella. Kaikki nää on voinut ajaa siihen että se selkä alko tulehtumaan kun räiski niillä pitkillä reguilla..eikä tulosta tullut kuin juuri 9 kololle ja sitten alkoi säryt.

Istumatyö ja CAD ohjelmien opettelu 1997-2001 paikkeilla lisäsi painetta selälle..arkkitehtikilpailut…Canberran lähetystö, Musiikkitalo, Munkkisarenranta jne. paljon paljon istumista ja 14 tuntisia päiviä pientalopuolella 5 vuotta.

Nyt on se hyvä puoli että särkyjä ei ole kentällä..mutta pelin jälkeen voi olla.