Re: Joulupukki - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#277244 Ilmoita asiaton viesti
ts

Aprillipila kirjoitti: (22.12.2012 11:01:58)
Joulun kunniaksi kun minut tässä mainittiin niin otetaampa asiaan kantaa. Olen ihmetellyt täällää ääneen sitä että suomessa on uskoa siihen että jollain tekniselllä laitteella parannetaan golftuloksia (tai lyöntiä). Tästä ei ole mitään tieteellisiä todisteita, MOT.

Kirjoituksesi ei suurta huomiota taaskaan ansaitse, mutta tuo MOT tuossa perässä nyt on vaan iso vitsi. Toisaalta huvittavaa nähdä sinun jatkuvasti kritiosivan laitetta jonka käytöstä ja toiminnasta et ihan suomeksi sanottuna tajua hevonpaskaa, et myöskään sen opetuskäytössä saavutetuista tuloksista.

Myös ymmärryksestäsi projektin rahoituksen ja tapahtumien suhteen tulee mieleen erään muusikkokriitikon arvio naislaulajan äänestä: ’Kuin perskarva, ohut ja epäpuhdas’
Todellisuudessahan ongelmat kaatuivat niskaan alihankkijoiden aikataulujen totaaliseen pettämiseen ja vuosien viivästymiseen. Teknisen ja kaupallisen kiinnostuksen puutteesta ihan maailmanlaajuisesti ei ole näkynyt kylläkään merkkejä, mutta käytettävyys ja muutamat vakauteen liittyvät ongelmat pitää vielä laittaa kuntoon ennen kuin laitteita lähdetään kohteisiin asentamaan.

Mutta älä vaan koskaan vaihda nimimerkkiäsi. Se on täydellinen tuottamiisi viesteihin nähden