Re: Joku Jossain - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
#228539 Ilmoita asiaton viesti
ts

Chip Greenside kirjoitti: (3.10.2008 18:19:58)

Paksupekka kirjoitti: (3.10.2008 17:40:01)

ts kirjoitti: (3.10.2008 17:28:26)

Vasen pakki kirjoitti: (3.10.2008 17:02:41)
Pientä birkku putkea se meidän Mikko siellä näyttää painavan. Miten musta tuntuu, ettei ole eka kerta, kun Mikko cut rajan uhatessa työntää tarvittavat birkut sisään.

Eikös tuolla 3 rundia pelaa kaikki, vai muistanko väärin? Siis korjaan.. vähintään kolme.

Juu kolme pelavat ainaski.
Mikä muuten on muuttunut eilisestä, kun eilen PARia pidettiin pilkkana urakalla amatöörien takia helpoksi viritetyllä kentällä ja tänään taitaa syntyä ET:n ennätys yli 80:n rundeissa yhdellä kierroksella?

Mitenkäs ne olisivat pystyneet nostamaan viritysasteen niin radikaalisti yhdessä päivässä? Ilosella oli erikoinen päivä, kahdeksan bogia, kuusi par’ia ja kolme birdie’ä. Hänen sisääntulossaan (etuysi) ei ollut yhtään par’ia.

ts:ltä voisi varovaisesti tiedustella, että mistäköhän mahtaa johtua meikäläisten, eikä vähiten Ilosen, lähes säännöllinen romahdus viimeisellä kierroksella? Ymmärrän, että et kilpagolfin parissa toimivana(?) voi kovin viiltävää analyysia julkituoda. Mikäli itsetunnot näillä pelureilla on todella täysin kohdallaan ei tuollaista voine koko ajan tapahtua. Sattumaa se ei enää voi olla, niin huono tuuri ei voi kenelläkään olla.

Ketä tarkoitat meikäläisillä? Garciaa, Mickelsonia, Björniä???

Se on ihmisen milessä pelko menetyksestä niin paljon suurempi, kuin tahto voittaa.

Mutta saattaa siinä olla monta muutakin asiaa. Vielä ei veto tahdo riittää loppuun asti. Hemmetin ilosena olen seurannu tätä kautta oman ykköshepan kohdalta, että trendi on ollut varsin päinvastainen. Toivotaan, että sieltä tulee jatkossa yks hemmo joka ei murene lopussa.