Re: Joksalla palaa käämit, vol2 - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötJoksalla palaa käämit, vol2Re: Joksalla palaa käämit, vol2

#287531 Ilmoita asiaton viesti
PG

KL kirjoitti: (10.5.2010 20:03:30)

PG kirjoitti: (10.5.2010 19:19:54)
Oksan katkaiseminen hyödyttää aina, jos sillä parannetaan aiottua lyöntiasentoa, lyönnin vaatimaa aluetta tai pelilinjaa. Rangaistus on aiheeton, mikäli harjoitusheilahduksen aiheuttamasta oksan katkeamisesta ei ole hyötyä (esim. viiden metrin päässä pallon takana).

Haluatteko minun kommentoivan tätäkin? Ei se mitään, kommentoin silti.

’Dec 13-2/24 Area of Originally Intended Swing Improved by Breaking Branch; Area of Swing Finally Used Not Affected by Branch

Q: A player, intending to play in a certain direction, took a practice backswing for a stroke in that direction and broke a branch impeding his backswing. The player then decided to play in a different direction. The area of his intended swing for a stroke in this new direction was not improved by the breaking of the branch. In such circumstances, would the player incur a penalty under Rule 13-2?

A: Yes. The player was in breach of Rule 13-2 as soon as he improved the area of the originally intended swing. The penalty is not avoided if he subsequently plays in another direction, even if the breaking of the branch had no effect on the area of the swing for a stroke in the new direction.’

Harjoitusheilahduksen paikalla voi siis joskus olla merkitystä.[/I]

Näin on. Voitaneen kuitenkin todeta, että rangaistus on useimmiten aiheeton, mikäli harjoitusheilahduksen aiheuttama oksan katkeaminen ei paranna pallon asemaa, aiottua lyöntiasenoa eikä lyönnin vaatimaa aluetta tai pelilinjaa.