Re: Jamasan MP57:kat - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäJukka-62 => Golfin FAQRe: Jamasan MP57:kat

#487096 Ilmoita asiaton viesti

Jamasa Lupe kirjoitti: (18.9.2008 8:59:21)
Itse olen 187 cm ja ihan normaalit raajan pituudet eli aikas harva tarttee pidempiä varsia kuin mitä normaalivarret ovat.

Joo kyllä…olen 193 ja selkä pitkä siksi en voi lyödä niillä..tuumaa pidemmät oli selkeästi liian pitkät. Eli vaikka 2 metrinen voi lyödä niillä jos kädet on pitkät.

Nää VIP:t ovat PW:n osalta jo niin lyhyet että en saa edes kunnolla 100 metristä niillä ja jopa 56 asteisella Rhinolla lyön yhtä pitkiä ja GABillä. Sensijaan 7:lla lähtee jo 160+ metrinen kevyesti. PW on kuitenkin erinomainen zipeissä.

Erikoista on sekin että VIP:n i3:lla en saa edes yhtäpitkiä leiskoja kuin I4:lla eli n. 180 metrisiä. Tarvin joko habaa lisää tai lisää lyöntejä i3:lla.

Ajoittain jopa mietin onko RAMI metodi sittenkin oikea…mutta sitten mietin että ei. Kuitenkin vannon että seuraavat mailat räätälöidään mulle siten, että seiskan suhteen pienimmät mailat ei lyhene aivan näin paljon kuin VIP:t eikä pitkät raudat pitene aivan näin paljon..tosin pidemmillä mailoilla ongelmaa voi ohittaa ottamalla alempaa kiinni, mutta lyhyillä se on ongelma..kun ei voi ottaa ylempää kiinni ( varsi loppuu ).

Tai sitten ratkaisu on opetella lyömään oikein..enemmän tukijalkaa ja oikean polvikulman säilyttäminen …jne ja se neutraalimpi grippi ja tehokas ranteiden käyttö jne….kuten ts ja Januz ovat jo pitkään hokeneet…käynti prolla vois selvittää tilannetta talven aikana. Nyt on selvästi jo taas selkä remontissa kun drivet sinkoilee sinne tänne.