Re: -> Jamasa - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
#293840 Ilmoita asiaton viesti
KL

Jamasa kirjoitti: (6.9.2007 9:39:12)
Vai meneekös se että:

1.Eka lyönti tiiltä
2. 2 penttiä väärän pallon lyömisestä ja 1 pentti kun noukki varapallon ylös 2 penttiä kun ei pelannut varapallon paikasta palloa
8. lähtee teeboxista se varapallo lasketaan lyönniksi, siksi kahdeksan.

Tässä tämä 18-6, eli säännön 18 yleinen rikkomus:

*PENALTY FOR BREACH OF RULE:
Match play – Loss of hole; Stroke play – Two strokes.

*If a player who is required to replace a ball fails to do so, he incurs the general penalty for breach of Rule 18. There is no additional penalty under Rule 18, except in the case of a wrongly substituted ball (Rule 15-2).

Eli jos palloon kajoaa, tulee 1, jos ei palauta paikoilleen, tulee yhteensä vain 2.