Re: Jälleen yksi suuruus poissa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäJälleen yksi suuruus poissaRe: Jälleen yksi suuruus poissa

#435515 Ilmoita asiaton viesti
PG

Johtaja XXL kirjoitti: (20.12.2011 12:45:05)
Kyseessä on reikäpeli.

Valitettavasti Johtaja XXXL on saanut väärää tietoa. Kyllä se oli lyöntipeli. Ei Kimi ollut reikäpeleistä kiinnostunut. Miten olisi ollutkaan? Mitä iloa on kenellekään mitättömän vastustajan murskaamisessa? Toki voittaminen oli Kimillekin ilo, mutta ainoastaan äärimmäisen kovan vastustajan voittaminen. Sellainen oli Kim itse. Siten vain lyöntipeli voi tarjota hänelle riittävän kovan vastustajan.

Huusaa kirjoitti: (19.12.2011 13:55)
Hän pelasi tuolloin golfia ensimmäistä kertaa,

Näin todellakin oli. Kim oli rehellinen suoraselkäinen kansanmies. Moniko meistä tulisi junalla matkustaen golfkentälle? Kim tuli. Aikaa harjoitteluun ei ollut. Ensimmäinen reikä, par 3, oli luonnollisesti lajiin totuttelua, mutta Kimin vaatimuksesta kaikki lyönnit oli laskettava. Ensimmäinen reikä olikin näennäisesti katastrofi, 11 lyöntiä – 8 yli, mutta vain näennäisesti. Todellisuudessa Kim harjoitteli chipit, putit, bunkkerilyönnitkin, kaikki mahdolliset ja mahdottomat tilanteet itseään säästämättä kansansa puolesta uhrautuen. Kaiken tämän uurastuksen jälkeen Kimi oli valmis ja loppu onkin historiaa. Jokaisella par 5:llä ja seitsemällä par 4:llä Kimi teki holarin (4 x condor + 7 x albatross). Kolmella par 4:llä avaus päätyi viheriöiden epätasaisuuden vuoksi bunkkeriin, mutta joka kerta Kim löi pallonsa bunkkerista suoraan kuppiin (3 x eagle), osoittaen täten kansalleen, että pienet vastoinkäymiset voidaan helposti voittaa, jos niihin on etukäteen kunnolla varauduttu. Pikkulintujakin Kimi halusi saaliikseen. Niitä hän myös sai (3 x birdie parkolmosilla).

Ensimmäisen reiän jälkeen 8 yli ja lopussa 38 alle! Kim ositti esimerkillään kaikille meille, että missään vaiheessa ei kannata antaa periksi.

Voittiko Kim itsensä? Ei. Korkeintaan tasapeli. Kimiä ei voittanut kukaan koskaan. Kim oli voittamaton.
————–
Edellisessä viestissäni vertailun vuoksi -laskelmani oli tehty tulokselle 38 lyöntiä. Tulokselle 38 alle huonoin lintusaalis kasvaa siitä kahdella kotkalla ja vähiten lintuja -tulos yhdellä pikkulinnulla.